Over ons

Visie

Voor korte klussen werden voorheen dure arbeidskrachten ingehuurd of mensen aangenomen voor meer uren dan nodig. Waar freelance professionals of flexwerkers werden ingezet, zagen wij dat studenten precies hetzelfde konden, maar dan goedkoper. Bovendien kostte de werving en selectie die hiervoor gedaan werd veel tijd en moeite. Dit kon anders en vanuit deze gedachte is Student2Rent in 2016 opgericht. Bij Student2Rent betaalt u namelijk alleen voor de uren die u nodig heeft en verliest u geen tijd met het zoeken van geschikt personeel.

Heel simpel. U vraagt, wij leveren.

Werkwijze

Tijdelijke extra arbeidskracht inhuren bij Student2Rent is zo simpel als het maar kan.

Hoe wij dat doen? Leuk dat u het vraagt.

 

  1. U heeft tijdelijk extra arbeidskracht nodig en legt daarom een aanvraag neer bij Student2Rent. Binnen 2 uur nemen wij contact met u op.
  2. Wij hebben in ons netwerk voor u gezocht en een geschikte en gescreende kandidaat voor u gevonden. Daarop sturen wij u informatie over deze kandidaat en een offertevoorstel.
  3. Na akkoord komt u in contact met onze student om de opdracht te bespreken zodat onze student goed voorbereid ter plaatse komt.
  4. Nadat de opdracht is afgerond, vult u samen met onze student het opdrachtformulier in.
  5. U krijgt een factuur en een opdrachtevaluatie door Student2Rent opgestuurd.
  6. U heeft uw tijdelijk personeelstekort opgelost, zit verder nergens meer aan vast en heeft optimaal geprofiteerd van onze flexibiliteit. Daarnaast heeft u een hoop tijd bespaard!

Studenten

Onze werknemers worden per klus geselecteerd op vaardigheden en ervaring. Een standaardeis voor al onze medewerkers is dat zij professioneel te werk gaan en gemotiveerd en mobiel zijn. 

Bovendien zijn al onze studenten contractueel gebonden aan het beschermen van uw privacy op de meest zorgvuldig mogelijke manier. 

 

Een van onze studenten in actie voor Stone Paper tijdens hun marketingcampagne in Den Haag

 


Voor slechts €16,49 per uur ex. btw heeft u een gemotiveerde en betrouwbare tijdelijke kracht.